Mina tjänster

Jag ser och respekterar dig och din häst precis som ni är. Jag utgår från era behov och mål och ger individuell hjälp utefter era förutsättningar.

Jag tittar på helheten.

Som sjukgymnast gör jag en bedömning där jag tittar på hästen i rörelse på olika sätt och undersöker passiv ledrörlighet, känner på mjukdelar och kollar av om det finns smärta någonstans. Vad du som hästägare upplever är problem och hästens historia och användningsområde är viktigt att veta likaså vad du har för målsättning med din häst. Allt för att det ska bli så bra som möjligt för din häst.

Har hästen en skada så är det viktigt att den är utredd eller är under utredning av veterinär.

Mina tjänster

Rehabilitering & Massage för Häst

Rehab för häst

När din häst är skadad och behöver rehabilitering. Ni har varit till veterinär och gjort en bedömning av vad som är problemet samt fått en diagnos. Du har en remiss som är ställd till mig.

Friskvård för häst, hästmassage.

Friskvård för häst

När du vill förebygga skador och ge din häst en friskvårdsbehandling. Hästen får massage och ni får tips på övningar för att stärka upp hästen samt få den att bli smidigare och mer hållbar.

Hästmassage, Rehabilitering Häst, Behandling Häst, Fysioterapi för Häst

Sitsoptimering

För dig som vill förbättra din sits i sadeln, utveckla din ridning och ge hästen bättre förutsättningar. Att vara en balanserad och symmetrisk ryttare har du nytta av oavsett om du sysslar med dressyr, hoppning, islandshästridning, western eller Monté.
Och du, hästarna älskar det!

Tjänster- Nordlöf Hästrehab Utbildning för hästägare

Utbildning

Vill du lära dig mer om häst?
Jag erbjuder utbildningar och föreläsningar om Hästens anatomi, fysiologi, träningsfysiologi, tömkörning, hästmassage, inkörning av häst m.m.
Du kan även anlita mig för hjälp med inkörning, tömkörning och enskilda träningar.

Hej!

Jag heter Helena Nordlöf och jag är sjukgymnast för häst. Mitt mål är att hjälpa dig med att få din häst frisk och sund och bli mer hållbar för träning och tävling. Det ger dig förhoppningsvis ett längre och roligare hästliv tillsammans med din häst.

Hästmassage, Rehabilitering Häst, Behandling Häst, Fysioterapi för Häst

GLÄDJE • KUNSKAP • TRYGGHET • UTVECKLING